Een greep uit het portfolio van Wyckaert Hout

Bouwplaats:

Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen

Over het project

WZC De Samaritaan te Nukerke

Er werden 2 entiteiten gerealiseerd binnen dit project. Enerzijds het woon- en zorgcentrum “De Samaritaan” bestaande uit 178 woongelegenheden met bijhorende infrastructuur voor crisisopvang en anderzijds een centrum voor kortverblijf met 6 woongelegenheden en daar aan gekoppeld een dagverzorgingscentrum met 10 verblijfseenheden. De 782 m² gevelbekleding in Eternit Natura zwart in patroon werden uitgevoerd door Wyckaert Hout.

 

Sporthal Hekers te Zwijnaarde

De bestaande sportinfrastructuur werd uitgebreid met een multifunctionele sporthal en bijhorende accommodaties voor gebruikers en bezoekers. De opdracht van Wyckaert Hout bestond uit de productie en plaatsing van tribunebanken in gelamelleerde beuk. Verder zorgden we voor de deurgehelen in verschillende kleuren stratifié en voor opbergmogelijkheden voor sporttoestellen.

 

VCLB te Sint Amandsberg

Het project bestaat uit een deel renovatie en restauratie van het oude poortgebouw en een gedeelte nieuwbouw die de verouderde achterbouw vervangt. De 450m² houten gevelbekleding in fraké gekleurd met rubio monocoat pw weathered color ec met rondom inoxtabletten op houten onderstructuur werd uitgevoerd door Wyckaert Hout.

 

Residentie Clavis te Aalst

Het project bestaat uit de bouw van 40 appartementen, 2 handelsruimtes en 6 woningen. Wyckaert Hout voerde 930m² houten terrassen uit in Massaranduba.

 

Elyx te Sint Lambrechts Woluwe

Het project bestaat uit 50 appartementen, 5 studio’s en 2 commerciële ruimtes die verdeeld zijn over 4 entiteiten. De houten zitbanken, uitgevoerd in Rubberwood en vernist met 2 componenten, en de dressings werden uitgevoerd door Wyckaert Hout.

 

Nieuwbouw Lockerrooms Volvo Group Belgium te Oostakker

In de sociale gebouwen werden nieuwe kleedkamers met lockers voorzien voor 430 werknemers. Er werden door Wyckaert Hout stratifié deuren in eik en deuren in een ijzeren MECOP kassement geplaatst.  We beschikken tevens over een certificaat om branddeuren te plaatsen.

 

Residentie Kastor te Strombeek-Bever / Grimbergen

Het project bestaat uit 6 blokken met 60 appartementen en 5 commerciële ruimtes en een ondergrondse parkeergarage. De gevelbekleding, 296m², werd uitgevoerd in equitone tectiva.

 

Project Castelijm te Kapellen

Het gebouwencomplex is een Brownfield ontwikkeling. Het biedt plaats aan 17 appartementen en 18 woningen bestaande uit koppelwoningen, rijwoningen, poortwachterswoningen en een ondergrondse parkeergarage. Wyckaert Hout voerde de houten gevelbekleding uit. In de uitvoering werd gebruik gemaakt van ceder behandeld met rubio monocoat taupe, 298m², en 163m² planchetten. Verder stond Wyckaert Hout in voor de uitvoering van de bergingskasten op de terrassen.

 

Project Schipperij – bezoekerscentrum haven te Gent

De “Schipperij” is het uithangbord van de haven van Gent en tevens een multifunctioneel gebouw. Het is bestemd als ontvangstruimte voor genodigden van het Havenbedrijf en huisvest flexi-kantoren voor de medewerkers. Het is tevens de thuishaven van de “Jan van Gent”, het Public Relationsschip van de haven. Wyckaert Hout stond in voor het uitbekleden van het open plafond in eiken latten. De 140m² eiken latten liggen perfect in lijn met het buitenplafond.

Kerngegevens

Niet van toepassing