Onze aanpak


Partnership met onze klant

Bij Wyckaert zien we elk bouwproject als een partnership met onze klant. Samen leggen we een traject af, om tot een resultaat te komen waar we allen trots op zijn. We bouwen graag een duurzame relatie op, die gebaseerd is op eerlijke communicatie en vertrouwen. Natuurlijk leveren we steeds kwaliteit, service en de nodige expertise. Maar we maken écht het verschil door het persoonlijk contact met elke klant. Eventuele problemen proberen we vroegtijdig te detecteren en op te lossen. Met deze aanpak willen we ervoor zorgen dat elk project een referentieproject wordt.

Wat we meer doen

3. Hires-Wyckaert_WAL7582-web

Werken in bouwteam

Uitvoerders worden zo vroeg mogelijk betrokken bij een bouwproject. Vanuit onze expertise en onze manier van werken (op vlak van bouwtechnieken, calculatie, uitvoering en BIM) bepalen we samen met de bouwheer en de ontwerpers de doelstellingen, het budget en de timing van het project.

4. Hires-Wyckaert_WAL7719-web

Design & build

Bouwheren vertrouwen steeds meer ontwerp en uitvoering aan één partij toe, op basis van een prestatiebestek. Er is een trend naar geïntegreerde opdrachten, en binnen ons bedrijf hebben we een grote expertise ontwikkeld om dergelijke samenwerkingsverbanden tot een goed einde te brengen.

5. Hires-Wyckaert_WAL7670-web

Nazorg

Voor een vlotte overdracht naar de bouwheer hebben we een specifieke aanpak opgezet. Een paar maanden voor de voorziene oplevering worden eventuele aandachtspunten al in kaart gebracht. Zo kunnen we het project uiteindelijk met een minimum aan opmerkingen succesvol opleveren.

Referenties

VOLVO
Re-vive
AZ St. Lucas
Ajinomoto Omnichem2

Certificaten

logo-charte_NL

Samenwerken?
Contacteer ons

Contact