nieuws
11.27.2018

Wyckaert trapt zich warm voor het goede doel

Ook dit jaar engageert Wyckaert zich om zijn steentje bij te dragen aan maatschappelijk welzijn. Spring met ons mee op de gocarttrein en trap je warm voor de patiëntjes van de afdeling pediatrie van het AZ Sint Lucas.

Na het succes van vorig jaar, waarbij we meer dan 11.000,00€ konden doneren aan VZW De Tandem willen we dit jaar een nieuwe speeltuin schenken aan de afdeling pediatrie van het AZ Sint Lucas.

Voor kinderen die opgenomen zijn is het spelelement een belangrijk onderdeel van de zorg omdat het hen de kans geeft om even onbezorgd kind te zijn.

Het AZ Sint-Lucas wenst de speeltuin te voorzien van een nieuw speel- en klimtoestel met glijbaan dat aangepast is aan de jonge doelgroep van de pediatrie. Daarnaast zou er een nieuwe zachte ondergrond komen zodat er in alle veiligheid kan gespeeld worden.

We rekenen op jouw steun om deze jonge patiëntjes een moment van ontspanning te gunnen, even weg te zijn van dokters, prikjes, ziekenhuisbedden … en voldoende energie bij te tanken om hun strijd verder te zetten.

 

Sponsor een karretje

Op donderdag 20/12/18 om 12u00, vertrekken we vanuit onze kantoren, gelegen aan de Ottergemsesteenweg te Gent, met gocarts naar het Warmste Week dorp in Wachtebeke. Spring met ons mee op de gocarttrein en trap je warm voor de patiëntjes van de afdeling pediatrie van het AZ Sint Lucas.

 

Praktisch:

  • Optie 1: reclame op een gocartkarretje: 300€
  • Optie 2: meetrappen + reclame op gocartkarretje en alle sociale media van Wyckaert: 400€
  • Optie 3: vrije bijdrage

Graag ontvangen wij uw respons uiterlijk tegen 13/12/18.

 

Contactpersoon: Ruben Vandeweerd

GSM: 0478 28 02 57

TEL: 09 222 60 24

Meer info: info@wyckaert.eu

 

Zij steunen alvast onze actie:

     

    

 

  logo Almermetaal

 

Logo constructiewerkplaats Lammens MarkLogo Bernard Kerckhof

Vandaele Machinery    Logo Wijnhuis Tinto

Logo gocartevent - gocarttrein

 Logo Tectum Group /  Logo Nerva   

gent-asfalt-logo      Logo Hakronlogo Construx 

Logo_Coopman_pr_color groot  Logo Napatec       

Logo ASSAABLOY        Logo Camso