nieuws
12.20.2018

Wyckaert overhandigt samen met leveranciers en onderaannemers cheque voor het goede doel

Donderdag 20 december vond onze grootste actie voor het goede doel plaats. Met een 56m lange gocarttrein vertrokken we vanaf de kantoren naar het Warmste Week dorp in Wachtebeke.

Onder de deskundige leiding van Jos en zijn dochters van het bedrijf de gocarttrein , de politie-escorte, de volgwagens en de fietsbrigade van Wyckaert kwamen we na een tocht van 23 kilometer, waarbij de weergoden ons redelijk goed gezind waren,veilig aan in het Warmste Week dorp. Het overhandigen van de cheque met een waarde van 10.500€ vormde de apotheose van onze gezamenlijke inzet voor het goede doel. De afdeling pediatrie van het AZ St Lucas kan de realisatie van een nieuwe speeltuin beginnen inplannen.

De geestdrift en hartverwarmende reacties van onze onderaannemers en leveranciers hebben er niet alleen voor gezorgd dat we ons doel hebben gerealiseerd, maar dat we hen op een andere manier mochten leren kennen. Naast zakenpartners werden zij partners in het Warmste Week gebeuren.

De actie kreeg heel wat media aandacht. Voor wie er niet bij kon zijn of voor wie de dag wil herbeleven hierbij enkele links naar diverse mediakanalen die verslag uitbrachten van de actie:Warmste Week, AVS, het Nieuwsblad, Radio 2 Oost-Vlaanderen (Sleep de balk naar 1:11:50), Studio Brussel (het live moment bij aankomst, doorspoelen naar 2.40.05) en het Laatste Nieuws

We willen iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het project betrokken was 10500 maal bedanken en wensen hen een fantastisch eindejaar en een magische start van 2019.