nieuws
04.23.2019

Van stagiair tot starter!

Na een succesvolle stage en daaropvolgend een studentenjob bij Wyckaert koos Gilles (industrieel ingenieur) voor een vaste job -als (assistent) werfleider- bij Wyckaert Bouwonderneming.

“Tijdens mijn stage en studentenjob heb ik de nodige informatie, bijstand en tijd gekregen om mij te ontplooien in de bouwwereld. Door de familiale sfeer die heerst binnen de firma werd ik direct aanvaard. Dit alles heeft er dan ook voor gezorgd dat ik niet lang getwijfeld heb om de aangeboden job met beide handen te grijpen. Ik hoop dan ook binnen deze firma een leerrijke carrière uit te bouwen.”

Gilles is aan de slag op onze werf in Oudenaarde, waar een uitbreiding van een industriegebouw met kantoren, toonzaal, winkelruimte en atelier gebouwd worden. Zijn eerste projecten zal hij uitvoeren onder de vleugels van een ervaren werfleider. “Learning on the job” is volgens Wyckaert de beste manier om de opgedane theorie om te zetten in praktijk.

Wyckaert is in volle groei en bloei, daarom kunnen we ook tal van schoolverlaters een kans geven. Er loopt een mooi opleidingstraject dat aangepast wordt op maat van de werknemer. De ideale manier om je te ontplooien in je job!