nieuws
10.04.2019

Stem Wyckaert tot VOKA ambassadeur 2019!

Stem jij Wyckaert naar de finale om Voka Ambassadeur 2019 te worden? Lees verder en via de groene links in de tekst kan je jouw stem uitbrengen. Alvast heel erg bedankt hiervoor.
Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen

In 2019 gaat VOKA voor de negende keer op zoek naar de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Dit jaar is het thema “hoe win je het gevecht om aandacht”. VOKA is op zoek naar bedrijven die actief aan hun identiteit en branding werken en van hun onderneming een sterk merk maken.

 

Onze kijk op branding

We hebben geen product dat zichzelf verkoopt, integendeel, we zijn actief in een zeer competitieve omgeving. We proberen ons te onderscheiden van onze collega’s door een dynamisch bedrijf te zijn dat voortdurend in beweging is.

Branding is meer dan een mooi plaatje en reclamepraatje. Wij maken waar wat we beloven. De goede relaties met onze interne en externe klanten is onze beste branding.

 

Het verloop van de wedstrijd

De nominatie is alvast een mooie beloning voor de geleverde inspanningen van de voorbije jaren en een boost voor toekomstige acties, maar de strijd is nog niet helemaal gestreden. Van 04 oktober tot 30 oktober volgt een digitale stemronde. De 3 bedrijven die het hoogste scoren gaan naar de finale. Op 26 november wordt de uiteindelijke winnaar bepaald.

Jouw stem is van cruciaal belang. Stem team Wyckaert tot VOKA ambassadeur 2019.

Alvast bedankt!

 

 

Bedankt voor je stem!