nieuws
06.29.2018

Opening assistentiewoningen ‘Beau de l’air’ te Knokke

Op vrijdag 29 juni 2018 werd het project Beau de l’Air in Knokke-Heist officieel geopend. Wyckaert realiseerde het project bestaande uit 55 luxe assistentiewoningen. Deze opdracht omvatte zowel ruwbouw, afwerking, technieken als omgevingsaanleg.

Wyckaert realiseerde het project bestaande uit 55 luxe assistentiewoningen in opdracht van projectontwikkelaar ION, dat voor de uitbating een samenwerkingsverband met de Franse beursgenoteerde groep Orpea, afsloot. Deze opdracht omvatte zowel ruwbouw, afwerking, technieken als omgevingsaanleg.

De flats zijn verdeeld over twee gebouwen, met daartussenin een ruime binnentuin. De gemeenschappelijke ruimtes bestaande uit een loungeruimte, een bar, een restaurant en een wellnessruimte kijken uit op de binnenkoer met vijver.  Deze staat in rechtstreekse verbinding met de binnentuin.

Bij het binnenwandelen van het gebouw krijgen bewoners en bezoekers het gevoel dat ze de lobby van een hotel binnenstappen. De stijlvolle en luxueuze afwerking, het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen spelen daarbij een belangrijke rol. Elke woning is uitgerust met domotica.

Ondergronds bevinden zich 19 parkeerplaatsen met autolift. Bovengronds is er een overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Een uitgebreider artikel kan je hier lezen.