nieuws
09.14.2020

More than Building

Om het tekort aan geschoolde arbeidskrachten aan te pakken, lanceren de grote Belgische bouwbedrijven een campagne genaamd "More than Building". Deze promoot de gevarieerde beroepen en carrièremogelijkheden in de bouwsector.

De grote bouwbedrijven vormen een steunpilaar voor de Belgische economie. ​Hun werk verbindt mensen en steden, draagt bij aan de economische activiteit, biedt huisvesting aan kennis, maakt cultuur, sport en vrije tijd mogelijk en creëert leefruimte. Onze sector is goed voor meer dan 76.000 rechtstreekse en onrechtstreekse jobs in België.

Ook in coronatijden zijn we op zoek naar geschoolde arbeidskrachten en daarom lanceren we samen met onze concullega’s een campagne “More than Building”. Deze promoot de gevarieerde beroepen en carrièremogelijkheden binnen de bouwsector en probeert de clichés te doorbreken. Op een aantal van onze werven, onder meer in Oudenaarde, Liedekerke, Gent en Zwevezele kan je de werfborden al zien staan. Binnenkort ook in Zwijnaarde en Sint Lambrechts Woluwe.

Nieuwsgierig? Check dan onze vacatures.

 

 

More than Building werfdoeken