nieuws
03.11.2021

Een jonge starter bij Wyckaert vertelt …

Als pas afgestudeerde een job vinden in volle pandemie is geen sinecure. Wyckaert is echter blijven aanwerven en ook jonge starters hebben in 2020 en 2021 de kans gekregen om het Wyckaert team te vervoegen. We laten één van hen aan het woord.

Gilles Mathys startte zes maand terug als schoolverlater bij de firma Wyckaert in de functie van werfleider.

 

Gilles vertelt

“Ik werd er van bij het begin heel goed bijgestaan door enthousiaste mensen met een rugzak aan ervaringen. Door interne en externe opleidingen krijg je de kans om je kennis continu te blijven verruimen. De open communicatie binnen het bedrijf bevordert de algemene gang van zaken op de werf. Bij Wyckaert ben je absoluut geen nummer, maar maak je deel uit van een heel sterk samenhangend geheel. Het is een eer om deel te mogen uitmaken van dit bedrijf.

Mijn job als werfleider is heel uitdagend en gevarieerd. Ik ben het eerste aanspreekpunt op de werf en volg de realisatie van het project van A tot Z op. Ik zorg er voor dat het materiaal tijdig geleverd wordt, stuur de onderaannemers bij en voer controle uit op de uitgevoerde werken. Ik sta ook in voor de veiligheid op de werf, dat draagt Wyckaert heel hoog in het vaandel.”

 

Ben je net als Gilles geïnteresseerd in een job bij Wyckaert? Neem dan zeker eens een kijkje op onze jobpagina.