nieuws
03.18.2021

3 nieuwe projecten: Heerhuis Zuid, GTI Beveren en Orban

We zetten graag 3 nieuwe projecten in de kijker die binnenkort worden opgestart: residentie Heerhuis Zuid te Zwijnaarde, Project Orban te Luik en GTI Beveren.
Residentie Heerhuis Zuid te Zwijnaarde

In opdracht van Gent Estate BV bouwen we 28 appartementen verdeeld over 2 “villa’s” met een ondergrondse parking voorzien van 45 parkeerplaatsen en 31 privébergingen.

 

 

Project Orban te Luik

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Imodeff NV, een bouwheer voor wie we enkele jaren geleden het winkelpand ZARA, 13 appartementen, 2 woningen en 90 ondergrondse garages te Aalst realiseerden.  In Luik zal een kantoorgebouw uit de jaren ’70 omgevormd worden tot een appartementsgebouw met 40 appartementen, een penthouse en commerciële ruimtes.

 

Project Orban te Luik - realisatie Wyckaert - start 2021

 

Nieuwbouw en verbouwing van het Gemeentelijk Technisch Instituut te Beveren

Door de groei van het GTI zag de school zich genoodzaakt om klascontainers te plaatsen. Het huidige project met een combinatie van nieuwbouw en verbouwingen zal de capaciteit van de school vergroten.  Er worden verschillende lokalen gesaneerd. Boven de bestaande werkplaatsen komen nieuwe klassen en een turnzaal. Er zal nieuwe infrastructuur voor de richtingen mechanica en elektra gerealiseerd worden.