nieuws
07.08.2019

BBQ voor het goed doel – 24/08/19

Ten voordele van het goed doel organiseert Wyckaert op 24 augustus 2019 een BBQ waarop het grote publiek welkom is.  Zowel 's middags als 's avonds staan we in de basisschool Braambos te Evergem klaar om iedereen te voorzien van een lekkere maaltijd.

In april stelde Wyckaert de 2 goede doelen voor die in 2019 door de onderneming gesteund worden.

Enerzijds VZW Stappen . Een begeleidingstehuis voor meisjes tussen 14 en 18 jaar, geplaatst door de jeugdrechter of via vrijwillige hulpverlening. VZW Stappen probeert de meisjes te ondersteunen in hun zoektocht om terug actief deel uit te maken van de maatschappij zodat ze zich terug verbonden voelen met zichzelf en hun omgeving. Een team van hulpverleners en de nodige verblijfsfaciliteiten moeten een tweede thuis kunnen bieden aan de meisjes.

Anderzijds steunen we graag beTSCvzw , een organisatie die zich inzet voor iedereen die te maken krijgt met TSC, Tubereuze Sclerose Complex of beter gekend als de ‘ziekte van Bourneville’. Deze genetische aandoening wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van goedaardige tumoren in verschillende organen en komt voor bij 1 op 10.000 mensen. De aantasting van de hersenen heeft de grootste impact op de kwaliteit van het dagelijks leven. Vaak gaat TSC gepaard met epilepsie, ontwikkelingsachterstand, autisme en andere neuro-psychiatrische problemen.

Twee goede doelen die onze aandacht en steun verdienen en waarvoor we in augustus een eerste actie voor het grote publiek op touw zetten. Onze inzet betekent echter niets zonder jullie steun.

Steun betuigen kan op verschillende manieren:

 • Plaats je reclame op onze placemats

 • Plaats je reclame op een dranghekken (2,50 x 1,10m):
  • Bezorg ons jullie logo voor 9 augustus 2019 via event@wyckaert.eu
  • Wij drukken jullie logo af op een spandoek en plaatsen dit op onze dranghekkens
  • Na afloop van het evenement kunnen jullie de spandoek bij ons ophalen
  • Kostprijs: €350 incl. btw
 • Koop steunkaarten ten bedrage van 10€
 • Koop toegangskaarten en kom met je collega’s, vrienden, familie proeven van onze BBQ.
 • Overschrijving op rek. nr. BE58 7370 4967 7379

Met vragen kan je ons steeds contacteren op event@wyckaert.eu

We hopen jullie te mogen ontmoeten op 24 augustus. Tot dan.