Duurzaamheid


Duurzaamheid

Bij Wyckaert staat duurzaamheid hoog op de agenda. Daarom doen we meer op ethisch, sociaal en ecologisch vlak, dan wat wettelijk vereist is. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat verder dan de grenzen van onze eigenlijke bedrijfsactiviteiten. We streven duurzaamheid na op een realistische, evenwichtige manier, met de ontwikkelingsdoelstellingen van de VN als kritisch reflectiekader.

3. Hires-Wyckaert_WAL7365-web

Duurzame relaties

We willen kwalitatieve, duurzame langetermijnrelaties uitbouwen met onze medewerkers, klanten, bouwpartners, onderaannemers en leveranciers. Dit doen we met initiatieven zoals Veiligheidsdag, FOCUSdag, ‘Charter voor Duurzame Aankoop’ en ‘Charter voor Duurzaam Ondernemen’.

4. Hires-Wyckaert_WAL7690-web

Duurzaamheid door verspilling tegen te gaan

Ook met LEAN willen we een maximale waarde genereren voor de klant, met zo min mogelijk verspilling op vlak van tijd, geld en grondstoffen. We zorgen voor een rationeel gebruik van water, energie en brandstoffen.

5. Hires-Wyckaert_WAL7918-web

We geven terug aan de maatschappij 

Talent uit alle onderwijsvormen bieden we de kans om stage te lopen, een vakantiejob te doen of als starter aan de slag te gaan bij Wyckaert en zo een mooie loopbaan uit te bouwen.  Het grote publiek laten we kennismaken met onze bouwprojecten via ‘Open Wervendag’ en ‘Open Bedrijvendag’.

meer projecten zien?