zorg
design and build

Verbouwing en renovatie van Blok C en Blok E tot verpleegafdelingen

Klant:

AZ Sint Lucas & Volkskliniek vzw

Architect:

De Vloed Architects - Heusden-Destelbergen

Uitvoeringsperiode:

mrt 2014 - jul 2015

Uitvoeringsbedrag:

10.918.740 €

Bouwplaats:

Gent

Over het project

Blok C en E van AZ St. Lucas werden ingrijpend gerenoveerd tot functionele verpleegafdelingen met hoge afwerkingsgraad. Tevens werd Blok E voorzien van een nieuwe gevel. Een gedetailleerde voorbereidende studie en plan van aanpak waren noodzakelijk om de werking van de gelijkvloerse niveaus te waarborgen tijdens de uitvoering. De werken werden gerealiseerd binnen een strak tijdsschema.
De werken omvatten ruwbouw, afwerking en technieken.

Kerngegevens

Bebouwde oppervlakte:   
- Blok C  990 m² 
- Blok E  3.563 m² 
Aantal bouwlagen   
- Blok C 
- Blok E