zorg

Verbouwen en uitbreiden van een kinderdagverblijf

Klant:

Engelbewaarder Vzw

Architect:

A154 Bvba - Gent

Uitvoeringsperiode:

sep 2015 - jun 2017

Uitvoeringsbedrag:

2.816.663 €

Bouwplaats:

Izegem

Over het project

Het project werd gefaseerd uitgevoerd. In de eerste fase werd een nieuw kinderdagverblijf aangebouwd aan het bestaande kinderdagverblijf. Na ingebruikname van de nieuwbouw werd in de tweede fase het bestaande gebouw gerenoveerd.
Het nieuwe gebouw omvat op het gelijkvloers 5 leefgroepen voor 14 kinderen, slaapruimtes, burelen, een polyvalente ruimte en een grootkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich kleedruimtes, burelen, een vergaderzaal, een personeelslokaal en de technische ruimtes.
De werken omvatten ruwbouw, afwerking, technieken en omgevingsaanleg.

Kerngegevens

Bebouwde oppervlakte  1.600 m² 
Aantal bouwlagen 
Oppervlakte omgevingsaanleg  800 m²