Bouw en financiering van renovatie en nieuwbouw van de kantoren van Vrij CLB

Klant:

Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding Gent (Vrij CLB)

Architect:

Archipl architecten Cvba - GENT

Uitvoeringsperiode:

mrt 2018 – apr 2019

Uitvoeringsbedrag:

4.640.769 €

Bouwplaats:

Sint-Amandsberg

Over het project

Het VCLB wenst in Gent haar activiteiten te centraliseren. Het project bestaat uit een deel renovatie en restauratie van het oude poortgebouw gelegen in de Halvemaanstraat en een gedeelte nieuwbouw die de verouderde achterbouw vervangt.

De nieuwbouw zal ontvangstruimte hebben voor de kinderen die op medisch onderzoek komen, bureaus en vergaderzalen voor personeel van het VCLB.
De werken omvatten ruwbouw, afwerking, technieken en omgevingsaanleg.

Kerngegevens

Bebouwde oppervlakte   
- Nieuwbouw  500 m² 
- Renovatie  300 m² 
Aantal bouwlagen 
K-peil  35 
Oppervlakte omgevingsaanleg  1.900 m² 
Parking   
- Oppervlakte  635 m² 
- Aantal bouwlagen  1 bovengronds 
- Aantal plaatsen  44