|Bedrijfsprofiel

Reeds meer dan 120 jaar koppelt Wyckaert een dynamische en innovatieve aanpak aan een rijke ervaring als gevestigde waarde.

Ons bedrijf, dat nog steeds 100% familiaal verankerd is, heeft een gezonde financiële structuur en streeft een kwaliteitsvolle aanpak na bij de realisatie van de projecten.

Alles draait rond een kern van meer dan 130 gekwalificeerde mensen, die dankzij hun motivatie, dynamiek, toewijding en professionalisme de klanten verzekeren van een voortreffelijke projectbegeleiding – en uitvoering.

Teneinde onze klanten voortdurend van dienst te kunnen zijn met nieuwe kennis en creatieve ideeën, worden al onze medewerkers op continue basis bijgeschoold. Zowel arbeiders als bedienden volgen permanent opleidingen waardoor ze hun vakkennis up-to-date houden.
Hierdoor beheersen ze de meest recente uitvoeringstechnieken en materialen, wat ons toelaat een kwaliteitsvolle uitvoering van het bouwproces te garanderen.

 

ESF

Wyckaert heeft zich geëngageerd om te werken rond twee ESF projecten, wat concreet betekent dat het steun ontvangt van het ESF Agentschap Vlaanderen om te werken rond bepaalde thema’s, zoals:

 

  • Anders organiseren om de flexibiliteit van de organisatie te verhogen

 

  • Opleidingen: Wyckaert zal opleidingen als projectmanagement, coaching, toegepaste technieken, … organiseren